Acuan Tart Cadbury

Acuan Tart Cadbury. Memang sedap sangat tart cadbury ni. Resepi tart cadbury ‘kuih raya of the year’ ini memang simple.

HIDUP BERDIKARI RESEPI TART CADBURY
HIDUP BERDIKARI RESEPI TART CADBURY from akuman999.blogspot.com

Bakar selama 15 minit pada suhu 170°c atau sehingga biskut sedikit kekuningan. Terap doh ke atas loyang dengan menggunakan acuan tart. Pastikan semua bahan pada suhu bilik.

Resepi yang agak simple tapi sangat sedap dengan kaya rasa coklat cadbury. Terap kulit tart dengan acuan yang sesuai,letakkan sebiji cadbury bar. Letak kepingan coklat dan terapkan doh sekali lagi.

Oles Sedikit Kuning Telur Di Atas Dan Letakkan Coklat Cadbury.


Yang penting jangan risau, coklat cadbury takkan cair walaupun dibakar. Jom buat tart cadbury, anak mesti suka! Warna ungu memang seakan sama dengan coklat cadbury tu.

Sapukan Kuning Telur Ke Atas Tart Sebagai Hiasan.


Masukkan doh dalam acuan dan terapkan atas dulang pembakar. Anda boleh beruskan permukaan atas dengan kuning. ️ masukkan butter dan gula aising dan pukul menggunakan whisk.

Cara Penyediaan Tart Cadbury Versi 1 :


Selepas itu, untuk membuat adunan, gunakan acuan tart. Coklat tidak akan cair semasa bakar. Resepi yang agak simple tapi sangat sedap dengan kaya rasa coklat cadbury.

Letak Kepingan Coklat Dan Terapkan Doh Sekali Lagi.


Terap kulit tart dengan acuan yang sesuai,letakkan sebiji cadbury bar. Artikel resipi menarik [jemu makan nasi, bihun sup utara daging pembuka selera. Cara buat kuih tart cadbury:

Iye, Saya Sejenis Manusia Yang Tak Suka Jugak Kalau Resepi Tu Complicated Sangat.


Letakkan coklat cadbury sebagai inti dan gulungkan. Resepi tart cadbury ‘kuih raya of the year’ ini memang simple. * uli butter dan tepung gandum hingga tak melekat.

LihatTutupKomentar

ads1

close