Cara Membuat Kek Indulgence

Cara Membuat Kek Indulgence. Ingredients chocolate sponge cake 5 egg yolks 2 egg whites 40g sugar 30g flour 10g corn flour Lama betul x update blog.

KEK BATIK INDULGENCE YouTube
KEK BATIK INDULGENCE YouTube from www.youtube.com

Cara buat kek batik indulgence berikut adalah resepi kek batik indulgence hasil air tangan dari seorang pakar masak yang dikenali sebagai muhammad ali atau mr ali di laman facebook. Bakar selama 45 minit pada suhu 180’c. Mulai sekarang cik puan dah tak perlu risau dah sebab semua persoalan diatas dah pon saya jawab dalam pjj ni.

Telur tu masukkan sambil gaul, dan gaul sampai pekat. Apabila hendak di gunakan, whisk semula hingga kembang baru di sapu ke atas kek. Tapi ita buat 2 adunan untuk dapatkan 4 keping kek.

Bagi Anda Yang Nak Cuba Buat Sendiri Manisan Enak Ini, Resipi Perkongsian Saudari Ainie Syeema Ni Boleh Dicuba.


Cara dan kaedah membuat krim coklat 2 sama seperti cara dan kaedah membuat krim coklat 1. Maka itu, hari ini kami tunaikan permintaan anda semua yang mana tengah sibuk menatal enjin carian untuk cari resepi sejak tadi. Mulai sekarang cik puan dah tak perlu risau dah sebab semua persoalan diatas dah pon saya jawab dalam pjj ni.

Masak Sampai Butter Cair.gaul Hingga Pekat Dan Sekata.


Ini bermakna ita buat 2 kek lepas tu setiap kek tu ita potong jadi 2, so dapat 4 keping kek nipis. Lama betul x update blog. Tapi ita buat 2 adunan untuk dapatkan 4 keping kek.

Satukan Kesemua Bahan Dan Masukkan Kedalam Bekas.


Dan ini ada seorang wanita berkongsi resepi kek coklat indulgence persis secret recipe. Patahkan semua biskut dan ketepikan.masukkan milo, serbuk koko, telur, susu pekat dan susu segar ke dalam kuali dan masak dengan menggunakan api sederhana.kemudian masukkan buttercup. Cubalah dulu, memang tak rugi kalau cuba.

Tuang Mousse Coklat Putih Di Atasnya Dan Ratakan.


Resipi viral kek batik indulgence yang sedap & mudah dihasilkan. Seeloknya mousse coklat putih di buat sehari lebih awal. Korang mesti teruja dengan nikmat kek batik indulgence ni.

Basahkan Lapisan Pertama Dengan Susu Cair, Dan Letakkan Dark Mousse.


Ulangkan untuk lapisan kedua dan letakkan white chocolate mousse. Masukkan biskut marie dan gaul hingga bersalut. Dessert yang mudah, kerana kita tak perlu bakar guna oven.

LihatTutupKomentar

ads1

close